Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha321g493kcal62g0g27g0g
Lanttu 321g93kcal3.2g14.8g1g5.8g
Palsternakka 193g123kcal1g22.7g0.8g8.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g418g117kcal2.5g24.9g0.8g10.4g
Tomaattimurska, 1 prk257g69kcal1.5g13.6g0.5g3.6g
Sipuli 321g97kcal4g15.4g0.6g5.5g
Valkosipuli 77g84kcal6.1g12.6g0.5g1.6g
Rypsiöljy 32g284kcal0g0g32.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow33g87kcal3.3g3.3g6.7g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 26g88kcal2.6g18g0.3g0.9g
Naudanliha80g123kcal15.5g0g6.7g0g
Lanttu 80g23kcal0.8g3.7g0.2g1.4g
Palsternakka 48g31kcal0.2g5.7g0.2g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g105g29kcal0.6g6.2g0.2g2.6g
Tomaattimurska, 1 prk64g17kcal0.4g3.4g0.1g0.9g
Sipuli 80g24kcal1g3.9g0.2g1.4g
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Rypsiöljy 8.1g72kcal0g0g8.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8.4g22kcal0.8g0.8g1.7g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 6.4g22kcal0.7g4.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3836kcal215.4g313.2g175.8g92.4g
Valittu annoskoko2500g1918kcal107.7g156.6g87.9g46.2g
Annoskoko puolitettuna1250g959kcal53.9g78.3g44g23.1g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224794