Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 551g590kcal127.2g0g8.3g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 441g586kcal37.2g77.5g8.8g22g
Rypsiöljy 18g162kcal0g0g18.4g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 661g352kcal7g70g0.7g12.6g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g22g78kcal3.9g9.7g4.9g2.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.3g27kcal0.3g5.8g0.3g0g
Curryjauhe (-), annos 5g18g60kcal1.8g9.2g1.8g1.8g
Valkosipuli 37g40kcal2.9g6g0.2g0.8g
Ruokakerma 5%, Valio734g477kcal11g30.8g36.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4743kcal382.6g418g160.2g79g
Valittu annoskoko2500g2372kcal191.3g209g80.1g39.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1186kcal95.7g104.5g40.1g19.8g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087