Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 301g1637kcal2.7g1.5g183.2g0g
Sokeri 255g1037kcal0g255.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 391g1340kcal39.8g273.4g4.7g13.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.9g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Raparperi pakastettu701g217kcal4.9g38.6g0.7g9.8g
Fariinisokeri100g407kcal0g100.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Sokeri 85g346kcal0g85.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl100g85kcal1.4g4.4g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11559kcal208.8g1558.6g481.6g47.2g
Valittu annoskoko2500g5779kcal104.4g779.3g240.8g23.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2890kcal52.2g389.7g120.4g11.8g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875