Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g335g2962kcal0g0g335.1g0g
Kookosrasva 100 % 696g6171kcal5.6g0g695.2g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton322g1031kcal74.4g33.8g67g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g387g851kcal17.8g189.4g2.7g154.6g
Manteli 258g1587kcal62g17g139.2g18.6g
Saksanpähkinä 90g614kcal13.3g3g58.8g14.3g
Hasselpähkinä 64g415kcal9.1g2.2g39.3g11.3g
Rusina 348g1017kcal9.7g209.1g1.7g33.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g29294kcal383.8g909g2678g465.2g
Valittu annoskoko2500g14647kcal191.9g454.5g1339g232.6g
Annoskoko puolitettuna1250g7324kcal96g227.3g669.5g116.3g
Arvot/100g100g586kcal7.7g18.2g53.6g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201