Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1053g253kcal19.1g23.2g3.2g24.2g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g133g36kcal1.7g6.4g0.1g2.3g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)293g88kcal9.7g10.6g0.9g0g
Tomaatti 300g68kcal1.7g10.4g0.9g4.2g
Oliiviöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g667g467kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2302kcal69.2g111g57.2g62.6g
Valittu annoskoko2500g1151kcal34.6g55.5g28.6g31.3g
Annoskoko puolitettuna1250g576kcal17.3g27.8g14.3g15.7g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226521