Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 418g319kcal7.9g64.9g0.8g4.2g
Linssi-punainen (raaka)251g763kcal62.8g125.5g2.5g22.6g
Vesi, vesijohtovesi 1569g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 209g48kcal3.8g5g0.4g4.4g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g42g70kcal7.3g8.9g0.5g0.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 4.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 6.3g46kcal0.1g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2489kcal163.8g408.6g18.6g63g
Valittu annoskoko2500g1245kcal81.9g204.3g9.3g31.5g
Annoskoko puolitettuna1250g622kcal41g102.2g4.7g15.8g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8.2g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226741