Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 945g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 527g172kcal3.3g29.3g1.1g13.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 162g123kcal3g25g0.3g1.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 540g208kcal0.9g44.1g0.5g8.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g35g58kcal6.1g7.5g0.4g0.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 4.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)270g432kcal7.3g7.3g40.5g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g14g50kcal0.1g11.3g0.4g0g
Basilika, tuore 2.7g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2089kcal41.6g249g86.4g46.8g
Valittu annoskoko2500g1045kcal20.8g124.5g43.2g23.4g
Annoskoko puolitettuna1250g522kcal10.4g62.3g21.6g11.7g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227548