Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 897g2876kcal240.2g0g214.8g0g
Maissi jyvät 1026g1474kcal28.8g262.6g24.6g37.9g
Kesäkurpitsa385g65kcal1.5g9.6g2.3g2.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g192g539kcal36.5g0.1g42.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9909kcal614g544.6g568g81.2g
Valittu annoskoko2500g4955kcal307g272.3g284g40.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2477kcal153.5g136.2g142g20.3g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729