Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton945g6219kcal245.7g104g557.7g18.9g
Canderel makeutusjauhe47g182kcal1.4g44g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 113g420kcal21g12.5g24.6g34.5g
Kookoshiutale 165g1093kcal13.4g10.6g106.7g27g
Vesi, vesijohtovesi 284g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)945g4055kcal718.3g47.3g104g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g23936kcal1999.6g436.8g1586g160.8g
Valittu annoskoko2500g11968kcal999.8g218.4g793g80.4g
Annoskoko puolitettuna1250g5984kcal499.9g109.2g396.5g40.2g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892