Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1471g1120kcal27.6g227.9g2.9g14.7g
Sipuli (kuorittu)184g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Palvikinkku HK 3%147g147kcal26.5g0.7g4.4g0g
Paprika punainen 184g54kcal1.7g8.3g0.7g3.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl74g662kcal0g0g73.5g0g
Atria kevyt Perhenakki441g706kcal42.4g33.1g42.8g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5476kcal201.2g557.6g249.4g57.6g
Valittu annoskoko2500g2738kcal100.6g278.8g124.7g28.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1369kcal50.3g139.4g62.4g14.4g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228055