Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1394g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g15g43kcal2.3g0.5g3.5g0g
Jasmiiniriisi, pirkka139g488kcal9.8g111.5g1.1g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)418g865kcal62.7g8.8g63.5g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g7g2.1kcal0g0.8g0g0.2g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)14g10kcal0.1g1.3g0.5g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)251g201kcal41.6g0g2.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g251g51kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Tilli mauste7g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3321kcal236.2g265g144g7.4g
Valittu annoskoko2500g1661kcal118.1g132.5g72g3.7g
Annoskoko puolitettuna1250g830kcal59.1g66.3g36g1.9g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253