Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton1142g1233kcal258g0g20.5g0g
Pekoni atria571g1998kcal85.6g0g171.2g0g
Sieni rouskut, suolattu 365g95kcal5.7g8.4g1.8g10.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 114g377kcal2.3g3.4g40g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni285g371kcal8.6g5.7g37.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8194kcal724g42.4g541.4g22.2g
Valittu annoskoko2500g4097kcal362g21.2g270.7g11.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2049kcal181g10.6g135.4g5.6g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.8g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489