Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu324g409kcal35.7g1g29.2g0g
Sokeri 360g1462kcal0g359.9g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste360g2666kcal0g0g295.4g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g108g367kcal14g72.9g1.8g5.7g
Tattarijauho, Myllynparas721g2450kcal93.7g486.3g12.2g38.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g58kcal0g14.3g0g0g
Leivinjauhe 27g48kcal1.4g10.2g0g0.1g
Rice Dream, riisimaito180g85kcal0.2g16.9g1.8g0.2g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g405g138kcal2g25.9g2.4g13.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g15362kcal294g1974.8g685.6g115.2g
Valittu annoskoko2500g7681kcal147g987.4g342.8g57.6g
Annoskoko puolitettuna1250g3841kcal73.5g493.7g171.4g28.8g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915