Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1790g2572kcal286.4g0g159.3g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g358g394kcal8.2g11.1g35.8g0g
Tilli, tuore 86g26kcal3.2g0.8g0.7g1.8g
Aurajuusto215g730kcal43g0g62.3g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl46g65kcal2.2g4.2g4.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.7g10kcal0.5g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7592kcal687g35.8g525g3.6g
Valittu annoskoko2500g3796kcal343.5g17.9g262.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1898kcal171.8g9g131.3g0.9g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022