Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1656g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g83g8.3kcal1.2g0g0.5g70.4g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g46g164kcal20.5g18.2g2.7g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale124g75kcal12.4g6.2g0.4g90.6g
Manteli, jauhettu, n. 1dl580g3488kcal139.7g38.2g312.9g40.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7470kcal347.6g125.2g633g403.2g
Valittu annoskoko2500g3735kcal173.8g62.6g316.5g201.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1868kcal86.9g31.3g158.3g100.8g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174