JUUSTOPIIRAAT/TASKUT

Kaada jauohot kulhoon ja tee keskelle syvennys, johon kaadat öljyn, etikan ja suolan.

Sekoita.

Lisää vesi vähitellen ja alusta taikinasta kiinteä kulhon laidoista irtoava pallo.

Jaa taikina kahtia ja kauli kummastakin ohut levy, n. 3mm. Ota levystä torttumuotilla ympyröitä, levitä juustoraastetta toiselle puolelle ja sulje puolikuuksi.

Täytteeksi sopivat myös esim.

pinaatti ja yrtit.

Friteeraa piirakat kuumassa öljyssä.

Taikina ei sovi uunissa paistamiseen.

Tarjoile lämpöisinä.

Puolivalmiit piiraat voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai1136g3975kcal136.3g806.4g23.9g34.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g75g674kcal0g0g74.9g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g13g2.5kcal0g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 624g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 16g0.4kcal0.1g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%637g1464kcal184.6g15.9g76.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12233kcal642g1646.2g350.4g68.2g
Valittu annoskoko2500g6116kcal321g823.1g175.2g34.1g
Annoskoko puolitettuna1250g3058kcal160.5g411.6g87.6g17.1g
Arvot/100g100g245kcal12.8g32.9g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=231628