Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g1061g4881kcal63.7g477.5g307.7g10.6g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)637g287kcal1.9g66.8g0.6g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g531g902kcal38.2g84.9g45.1g5.3g
Sokeri 113g458kcal0g112.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 159g227kcal19.9g0.5g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13507kcal247.4g1484.6g739.4g31.8g
Valittu annoskoko2500g6754kcal123.7g742.3g369.7g15.9g
Annoskoko puolitettuna1250g3377kcal61.9g371.2g184.9g8g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509