Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g923g323kcal9.2g60g4.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 692g2218kcal185.2g0g165.6g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g369g1292kcal66.4g217.7g14.4g22.1g
Sipuli (kuorittu)148g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g369g590kcal3g22.1g55.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8925kcal531.4g613.8g480.6g49.2g
Valittu annoskoko2500g4462kcal265.7g306.9g240.3g24.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2231kcal132.9g153.5g120.2g12.3g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720