Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka1678g1426kcal302g0g21.8g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g151g47kcal0g15.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 671g2216kcal13.4g20.1g234.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7377kcal630.8g70.4g513.4g0g
Valittu annoskoko2500g3689kcal315.4g35.2g256.7g0g
Annoskoko puolitettuna1250g1844kcal157.7g17.6g128.4g0g
Arvot/100g100g148kcal12.6g1.4g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232850