Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 471g279kcal46.2g14.1g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 691g986kcal86.4g2.1g70.8g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g440g2638kcal92.3g29g237.4g0g
Juusto, keskiarvo 628g2198kcal157.2g1.6g174g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 47g152kcal13.7g3.3g9.4g14.4g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g47g28kcal4.2g2.6g0.2g34.4g
Vehnälese 28g65kcal3.8g4.4g1.3g10.6g
Kauralese 85g305kcal15.3g38.7g6.5g14.8g
Leivinjauhe 63g110kcal3.3g23.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13523kcal844.8g239g1003g149g
Valittu annoskoko2500g6762kcal422.4g119.5g501.5g74.5g
Annoskoko puolitettuna1250g3381kcal211.2g59.8g250.8g37.3g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129