Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)866g1126kcal155.8g19g52.8g0.9g
Parsakaali brokkoli 649g228kcal30g12.7g1.9g16.2g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka433g779kcal19.5g26g64.9g0g
Flora ruoka kevyt & paksu541g325kcal5.4g24.4g21.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 11g96kcal0g0g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5106kcal421.4g164.2g304g34.2g
Valittu annoskoko2500g2553kcal210.7g82.1g152g17.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1276kcal105.4g41.1g76g8.6g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234226