Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)255g486kcal30.6g59.6g12g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g849g1273kcal135.8g34g67.9g0g
Purjosipuli 849g194kcal15.4g20.4g1.7g17.8g
Valkosipuli 59g64kcal4.7g9.7g0.4g1.2g
Kalaliemi Maggie, annos 5g21g55kcal2.3g5.1g3g0g
Ruohosipuli, tuore212g57kcal3g8.1g1.3g2.3g
Soijakastike 255g154kcal13.2g24.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4569kcal410g322.2g173g42.6g
Valittu annoskoko2500g2285kcal205g161.1g86.5g21.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1142kcal102.5g80.6g43.3g10.7g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234676