Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1009g330kcal6.3g56.1g2g25.7g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g121g73kcal1.8g15.7g0.1g1.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g126g353kcal24g0g27.7g0g
Katkarapu 172g117kcal24.8g0g1.9g0g
Vesi1009g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13g34kcal1.3g1.3g2.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1841kcal117.8g151g68.8g55.8g
Valittu annoskoko2500g921kcal58.9g75.5g34.4g27.9g
Annoskoko puolitettuna1250g460kcal29.5g37.8g17.2g14g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234834