Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g116g637kcal0g0g69.4g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g347g1754kcal28.5g201.4g90.3g15.6g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g810g527kcal89.1g34g2.4g0g
Sokeri 69g282kcal0g69.4g0g0g
Liivate 23g81kcal19.8g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g93g39kcal0.3g9.3g0.1g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g463g2569kcal37.5g240.7g162g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g579g1100kcal26g92.6g69.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13974kcal402.4g1294.8g787.2g31.2g
Valittu annoskoko2500g6987kcal201.2g647.4g393.6g15.6g
Annoskoko puolitettuna1250g3494kcal100.6g323.7g196.8g7.8g
Arvot/100g100g280kcal8g25.9g15.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892