Suklaa-tuorejuustokakku

POHJA

10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia

1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).

2. Murskaa keksit.

3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.

4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.

SUKLAATÄYTE

100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä

1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.

4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.

5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.

6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.

7. Kaada täyte keksipohjan päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g444g1997kcal34.2g301.8g71g16g
Sokeri 71g288kcal0g70.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g95kcal0g23.4g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 148g1051kcal1.1g0.6g118.3g0g
Taloussuklaa, Fazer296g1524kcal11.5g165.7g88.8g15.7g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g592g1598kcal47.3g71g118.3g0g
Flora Vanilla 12%740g1405kcal33.3g118.3g88.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g89g355kcal0g88.8g0g0g
Mehu, marli, vital 10 vitamiinia74g30kcal0.7g7g0.7g0g
Liivatelehti, gelatiini24g83kcal20.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g16849kcal296.8g1695g971.8g63.4g
Valittu annoskoko2500g8424kcal148.4g847.5g485.9g31.7g
Annoskoko puolitettuna1250g4212kcal74.2g423.8g243g15.9g
Arvot/100g100g337kcal5.9g33.9g19.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234980