Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 810g513kcal24.3g38.9g28.4g0g
Sipuli (kuorittu)81g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.1g20kcal1g0.1g1.8g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g122g474kcal35.3g1.8g36.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g109kcal0g0g12.2g0g
Kananmuna kuoreton 89g127kcal11.1g0.3g9.1g0g
Makaroni (myllynparas raaka)810g2836kcal103.7g564.8g15.4g25.9g
Paistijauheliha 10%567g964kcal113.5g0g56.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10132kcal580g1219.6g320.6g54.6g
Valittu annoskoko2500g5066kcal290g609.8g160.3g27.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2533kcal145g304.9g80.2g13.7g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235103