Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 293g1188kcal0g292.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1005kcal29.8g205g3.5g10.2g
Voi, 1 tl, 5 g225g1644kcal2.3g2.3g180.2g0g
Mustikka metsä- 788g347kcal3.9g50.5g4.7g26g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki563g315kcal47.9g28.2g1.1g0g
Kaurahiutale 90g337kcal13.1g51.4g6.6g9g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal31g0.7g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10380kcal256g1261.2g443g90.4g
Valittu annoskoko2500g5190kcal128g630.6g221.5g45.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2595kcal64g315.3g110.8g22.6g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271