Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 635g115kcal3.6g15.9g2.5g4.4g
Kananmuna kuoreton 349g498kcal43.6g1g35.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 64g218kcal6.5g44.4g0.8g2.2g
Parmesan formaggio da pasta64g290kcal25.4g0g20.9g0g
Basilika, tuore 13g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Oregano, kuivattu 6.3g19kcal0.7g1.4g0.7g2.7g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla635g343kcal9.5g43.8g14.6g6.3g
Mustapippuri 6.3g18kcal0.7g2.4g0.2g1.7g
Paprika vihreä 254g54kcal2.4g6.3g0.8g4.8g
Sipuli (kuorittu)159g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss317g984kcal76.1g2.5g73g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5167kcal342g250.8g299.4g50g
Valittu annoskoko2500g2584kcal171g125.4g149.7g25g
Annoskoko puolitettuna1250g1292kcal85.5g62.7g74.9g12.5g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318