Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1362g2661kcal254.6g0g183.9g0g
Amerikansekoitus, Apetit409g114kcal7.4g18.4g0.8g9.8g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g82g229kcal15.5g0g18g0g
Ruohosipuli 34g7.7kcal0.5g0.6g0.2g0.8g
Kuohukerma,valio,2dl273g926kcal5.4g8.2g95.4g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit341g443kcal10.2g6.8g44.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8762kcal587.2g68g685.2g21.2g
Valittu annoskoko2500g4381kcal293.6g34g342.6g10.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2191kcal146.8g17g171.3g5.3g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531