Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g1244g1368kcal286.1g0g22.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)777g661kcal7.8g27.2g54.4g0g
Sipuli 311g94kcal3.9g14.9g0.6g5.3g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g140g613kcal7.7g5.9g62g0g
Valkosipuli 12g14kcal1g2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5499kcal613g100g279g11.2g
Valittu annoskoko2500g2750kcal306.5g50g139.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1375kcal153.3g25g69.8g2.8g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868