KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 388g101kcal6.1g13.6g0.8g7.4g
Paprika, punainen129g33kcal1.2g6g0.5g2.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g611g165kcal7.9g29.3g1.2g10.4g
Retiisi 194g34kcal2.8g3.8g0.2g3.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g194g514kcal54.3g0g33g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 466g923kcal12.3g3.6g90.4g31.2g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g259g259kcal46.6g0.5g7.8g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g259g518kcal44g5.4g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5095kcal350.4g124.4g335g109.4g
Valittu annoskoko2500g2547kcal175.2g62.2g167.5g54.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1274kcal87.6g31.1g83.8g27.4g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235950