Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g606g3113kcal181.7g90.9g248.3g56.3g
Vesi, vesijohtovesi 1211g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.6g28kcal0.3g6g0.3g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g151g268kcal0.3g14.8g0.3g0g
Suola, annos 3g7.6g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g197g689kcal27.6g110.2g13.6g21.7g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala320g1022kcal47.9g188.5g8.3g32g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10241kcal515.6g820.8g541.6g220g
Valittu annoskoko2500g5121kcal257.8g410.4g270.8g110g
Annoskoko puolitettuna1250g2560kcal128.9g205.2g135.4g55g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722