Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 863g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 647g212kcal4g36g1.3g16.5g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Purjosipuli 216g49kcal3.9g5.2g0.4g4.5g
Peruna, vanha, kuorittu 259g197kcal4.9g40.1g0.5g2.6g
Kevytkerma288g345kcal9.2g12.9g28.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g43g315kcal0.4g0.4g34.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow19g49kcal1.9g1.9g3.7g0.3g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl22g16kcal0.9g1.7g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2444kcal54.2g210.2g140.2g52.6g
Valittu annoskoko2500g1222kcal27.1g105.1g70.1g26.3g
Annoskoko puolitettuna1250g611kcal13.6g52.6g35.1g13.2g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236943