Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 230g69kcal2.9g11g0.5g3.9g
Rypsiöljy 16g142kcal0g0g16.1g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)80g64kcal2.7g15.3g0.8g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g1148g166kcal0g39g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 402g73kcal2.2g10g1.6g2.8g
Pasta 3-viljan (Torino)103g362kcal15.5g68.2g2.6g5.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha459g762kcal87.2g0g45.9g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.1g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Persilja 57g16kcal0.8g0.6g0.1g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3314kcal222.8g289g135.2g33g
Valittu annoskoko2500g1657kcal111.4g144.5g67.6g16.5g
Annoskoko puolitettuna1250g828kcal55.7g72.3g33.8g8.3g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237156