Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g181g1049kcal39.5g35.9g91.3g0g
Voi 60% rasvaa 126g689kcal1.1g0.6g77.1g0g
Liivatelehti, gelatiini722g2520kcal618.1g0g0.7g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g27g0.4kcal0.1g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa181g1011kcal14.4g66.8g75.8g21.7g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g181g924kcal16.1g52.7g72.2g10.6g
Philadelphia tuorejuusto 200g361g921kcal21.3g11.6g86.3g0g
Makeutusjauhe, Pirkka181g675kcal2.2g166.1g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl542g1950kcal10.8g14.6g205.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g19475kcal1447.2g696.6g1218.4g64.6g
Valittu annoskoko2500g9738kcal723.6g348.3g609.2g32.3g
Annoskoko puolitettuna1250g4869kcal361.8g174.2g304.6g16.2g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190