Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)439g2765kcal0g0g307.2g0g
Sokeri 299g1211kcal0g298.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g56kcal0g13.9g0g0g
Leivinjauhe 11g19kcal0.5g4g0g0.1g
Maissitärkkelys 98g350kcal0.3g84.6g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 799g2741kcal81.4g559.2g9.6g28g
Soijamaito (alpro soja)176g86kcal6.5g6.5g3.9g0g
Mansikkahillo 202g457kcal1.1g108.9g0.2g1.8g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)70g442kcal0g0g49.2g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu77g27kcal0.4g6.6g0.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g316g1264kcal0g316g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g18837kcal180.4g2795.8g742.2g59.8g
Valittu annoskoko2500g9419kcal90.2g1397.9g371.1g29.9g
Annoskoko puolitettuna1250g4709kcal45.1g699g185.6g15g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237423