Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 44g388kcal0g0g43.9g0g
Sipuli (kuorittu)235g64kcal3.1g11.3g0.5g4g
Luumutomaatti pirkka, 83g1568g314kcal9.4g59.6g4.7g94.1g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g627g2114kcal78.4g421.6g12.5g37.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5814kcal185.8g993.2g123.6g272.4g
Valittu annoskoko2500g2907kcal92.9g496.6g61.8g136.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1454kcal46.5g248.3g30.9g68.1g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828