Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 1125g524kcal5.6g94.5g2.3g21.4g
Raparperi 804g271kcal5.5g44.2g0.8g11.3g
Sokeri 137g555kcal0g136.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 15g51kcal0g12.5g0g0.2g
Kaurahiutale 129g481kcal18.6g73.3g9.4g12.9g
Vehnäjauho puolikarkea 105g359kcal10.6g73.1g1.3g3.7g
Sokeri 58g235kcal0g57.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8g25kcal0.9g4.8g0.6g2.3g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)121g868kcal0g0g96.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6734kcal82.4g993.4g221.6g103.6g
Valittu annoskoko2500g3367kcal41.2g496.7g110.8g51.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1684kcal20.6g248.4g55.4g25.9g
Arvot/100g100g135kcal1.6g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191