Mantelileipä (rahka) - karppi - sovellettuSCD

Ensin kosteat aineet kulhoon ja sekaisin, sitten kuivat aineet perään, sekoitus ja uuniin 175 astetta n. 30 min

Annoksesta tulee 19 kpl keskimäärin 32g/kpl valmispaino siis.

Painohävikki valmistuksessa n. 20%. => punnittu valmispaino + 20% = raakapaino eli se joka tallennetaan kalorilaskuriin.

Näitä voi syödä myös makeana kahvileipänä kun laittaa päälle jotain makeaa, NAM!

Juuri valmistuneesta taikinasta kun nostaa nokareita pellille, ei tarvitse taputella, leviävät uunissa itsestään littanoiksi.

Noin 10 min odottelua ja saat nokareista enemmän oikean sämpylän oloisia, nyt kannattaa hieman muotoillakin, niin saat pyöreitä ja tasaisia.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 493g703kcal61.6g1.5g50.5g0g
Maitorahka, maustamaton (Valio) 250 g, 1 purkki821g526kcal90.3g34.5g3.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)16g3.3kcal0g1.1g0g0g
Parmesan formaggio da pasta89g405kcal35.5g0g29.3g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Manteli 690g4249kcal166g45.5g372.5g49.7g
Rypsiöljy 69g610kcal0g0g69g0g
Ruokasuola jodioitu 6.6g0.2kcal0g0g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 115g372kcal33.3g8g23g35.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 92g620kcal24.7g6.3g53.4g11.3g
KauraKuitunen (Hirvelä)95g117kcal6.9g15.3g3.1g66.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g15257kcal838g234.4g1208.2g325.4g
Valittu annoskoko2500g7628kcal419g117.2g604.1g162.7g
Annoskoko puolitettuna1250g3814kcal209.5g58.6g302.1g81.4g
Arvot/100g100g305kcal16.8g4.7g24.2g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238385