Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 406g1648kcal0g405.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 287g360kcal31.5g0.7g25.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 233g799kcal23.7g163g2.8g8.2g
Vehnälese 24g55kcal3.2g3.7g1.1g9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g24g87kcal0.8g19g0.8g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl239g2150kcal0g0g238.9g0g
Porkkanaraaste 200g717g194kcal4.3g38g1.4g17.9g
Tomusokeri 1dl=60g179g717kcal0g179.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g38kcal0g9.5g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 358g1034kcal39.4g10.8g93.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14301kcal207g1691.8g728.2g70.4g
Valittu annoskoko2500g7151kcal103.5g845.9g364.1g35.2g
Annoskoko puolitettuna1250g3575kcal51.8g423g182.1g17.6g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696