Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%798g1693kcal143.7g0g95.8g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Salaatti, jäävuori tuore499g50kcal5.5g4g1g5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen250g50kcal1.5g9.5g0.7g3.5g
Kurkku 299g33kcal1.7g4.2g0.3g2.1g
Feta Patros 200 g200g475kcal32.1g1.4g37.9g0g
Paprika, punainen150g39kcal1.3g6.9g0.6g3g
Kermaviili Ingman 10%200g240kcal6.2g8.8g20g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5298kcal386.6g79.2g323g30.6g
Valittu annoskoko2500g2649kcal193.3g39.6g161.5g15.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1325kcal96.7g19.8g80.8g7.7g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240271