Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 989g1411kcal123.7g3g101.4g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g899g4694kcal57.6g366g349.8g24.3g
Hunaja 252g832kcal1.3g203.5g0g0g
Voi 360g2609kcal4.3g1.4g292.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g19093kcal373.8g1147.8g1487.2g48.6g
Valittu annoskoko2500g9547kcal186.9g573.9g743.6g24.3g
Annoskoko puolitettuna1250g4773kcal93.5g287g371.8g12.2g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240469