Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1158g244kcal13.9g39.4g2.3g24.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha695g1153kcal132g0g69.5g0g
Kananmuna kuoreton 255g363kcal31.8g0.8g26.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 232g765kcal4.6g6.9g81.1g0g
Suola, annos 3g6.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.3g5.3kcal0.3g0.9g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi13g36kcal1.1g0.9g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)139g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5208kcal371g111.2g364.6g53.4g
Valittu annoskoko2500g2604kcal185.5g55.6g182.3g26.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1302kcal92.8g27.8g91.2g13.4g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241398