Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 992g279kcal10.6g42.7g1.9g20.3g
Sianliha keskiarvo 744g1625kcal136g0g121.3g0g
Sipuli 136g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Rypsiöljy 12g110kcal0g0g12.4g0g
Voi 17g126kcal0.2g0.1g14.1g0g
Paprika punainen 211g62kcal2g9.5g0.8g4g
Paprikajauhe 15g48kcal2.2g2.7g1.9g5.6g
Smetana, rasvaa n. 40 % 372g1451kcal7.9g8.2g156.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7483kcal321.2g139.4g617.8g64.4g
Valittu annoskoko2500g3741kcal160.6g69.7g308.9g32.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1871kcal80.3g34.9g154.5g16.1g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824