Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g260g57kcal6.2g6.7g0.5g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)389g701kcal73.9g0.4g42.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g389g234kcal5.8g50.6g0.4g3.5g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g324g36kcal3.6g3.2g0.6g3.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g584g119kcal3.5g22.2g1.8g8.2g
Kurkku 130g14kcal0.7g1.8g0.1g0.9g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 52g103kcal0.7g0.9g10.4g2.3g
Kananmuna, keitetty 285g407kcal35.7g0.9g29.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)20g3.9kcal0g1.3g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original13g9kcal0.5g1g0.4g0.4g
Oliiviöljy 55g482kcal0g0g54.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4329kcal261.2g178g281.6g38.4g
Valittu annoskoko2500g2165kcal130.6g89g140.8g19.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1082kcal65.3g44.5g70.4g9.6g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.6g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242308