Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 424g1267kcal76.3g5.1g105.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu932g1175kcal102.5g2.8g83.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1059g215kcal6.4g40.3g3.2g14.8g
Voi 85g615kcal1g0.3g68.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6543kcal372.4g97g523.8g29.6g
Valittu annoskoko2500g3272kcal186.2g48.5g261.9g14.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1636kcal93.1g24.3g131g7.4g
Arvot/100g100g131kcal7.4g1.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242557