Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1215g426kcal56.1g23.7g3.6g30.4g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g868g955kcal199.7g0g18.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g217g608kcal41.2g0g47.7g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl174g590kcal3.5g4.7g62.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl26g234kcal0g0g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5627kcal601g56.8g316g60.8g
Valittu annoskoko2500g2813kcal300.5g28.4g158g30.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1407kcal150.3g14.2g79g15.2g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243672