Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali997g210kcal12g33.9g2g20.9g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Paprika punainen 106g31kcal1g4.8g0.4g2g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g35g8.1kcal0.2g1.1g0.3g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön24g164kcal0.5g1g3.8g0g
Kasvisliemikuutio 13g39kcal1.2g1.7g3g0.2g
Vesi469g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g35g290kcal0g0g32.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha704g1169kcal133.7g0g70.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3886kcal300.2g96.2g224.6g50.2g
Valittu annoskoko2500g1943kcal150.1g48.1g112.3g25.1g
Annoskoko puolitettuna1250g972kcal75.1g24.1g56.2g12.6g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737