Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 512g1855kcal41.6g404.5g2.9g8.7g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen516g671kcal87.8g10.3g42.3g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g344g96kcal2.1g20.5g0.7g8.6g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl8.6g78kcal0g0g8.6g0g
Vesi1119g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5400kcal263g870.6g109g35.6g
Valittu annoskoko2500g2700kcal131.5g435.3g54.5g17.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1350kcal65.8g217.7g27.3g8.9g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245081