KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi768g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g576g2264kcal466.6g40.3g23g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 211g664kcal22.3g125.5g4.6g11.6g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g192g1095kcal43.8g37.4g95.2g11.5g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 125g403kcal36.2g8.7g25g38.2g
Kananmuna kuoreton 422g603kcal52.8g1.3g43.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 104g916kcal0g0g103.6g0g
Hiiva, 50g77g47kcal10.1g0.8g0.3g0g
Ruokasuola jodioitu 25g0.6kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11983kcal1264g428g590g122.6g
Valittu annoskoko2500g5991kcal632g214g295g61.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2996kcal316g107g147.5g30.7g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533